intoarcere la pagina anterioara

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Mureş

 

Medierea muncii

 

 

Serviciile de mediere a muncii reprezinta punerea in legătura a angajatorilor cu persoanele aflate in cautarea unui loc de munca, in vederea stabilirii de raporturi de munca sau de serviciu. Agentia Judeteană pentru Ocuparea Fortei de Munca Mures identifica locurile de munca vacante, iar participarea la serviciile de mediere este obligatorie pentru somerii care beneficiaza de indemnizatie de somaj.

 

Serviciile de mediere constau in oferirea de informatii privind locurile de munca vacante si conditiile de ocupare a acestora, prin publicarea, afisarea si organizarea de burse ale locurilor de munca, medierea electronica – adica punerea in corespondenta a cererilor si ofertelor de munca prin intermediul Internet-ului si preselectia candidatilor, corespunzator cerintelor locurilor de munca oferite.

 

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Mures organizeaza in fiecare an bursa generala a locurilor de munca si bursa locurilor de munca pentru absolventi, precum si alte burse speciale, inclusiv la solicitarea angajatorilor care doresc sa angajeze un numar mai mare de someri intr-un anumit deomeniu de activitate..

 

 

intoarecere la prima pagina