intoarcere la pagina anterioara

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Mureş

 

Consultanta in afaceri

 

Pentru someri

 

Consultanta si asistenta pentru inceperea unei activitati independente sau pentru initierea unei afaceri se acorda, la cerere, persoanelor in cautarea unui loc de munca, sub forma de servicii juridice, de marketing, financiare, metode si tehnici eficiente de management si alte servicii de consultanta.

 

Aceste servicii pot fi realizate de agentiile pentru ocuparea fortei de munca, sau dupa caz, de firme private, organizatii profesionale, fundatii si asociatii specializate in aceste domenii, cu care agentiile incheie contracte. Serviciile se acorda gratuit, o singura data, pentru fiecare perioada in care persoanele beneficiaza de indemnizatii de somaj.

 

Pentru studenti

 

Se acorda, in regim de gratuitate, servicii de consultanta si asistenta pentru inceperea unei activitati independente sau pentru initierea unei afaceri studentilor care solicita credite cu dobanda avantajoasa din bugetul asigurarilor pentru somaj. In acest fel, studentii beneficiaza de consultanta gratuita sub forma de servicii juridice, de marketing, financiare, metode si tehnici eficiente de management si alte servicii de consultanta.

 

 

 

intoarcere la prima pagina